Menú Tancar

REPÚBLICA

Situació

Des del 2010, la societat civil a Catalunya s’ha manifestat continuadament fins a l’actualitat, en defensa de la independència de Catalunya de forma pacífica i determinada. Després de la consulta participativa del 9N, on 9.283 ciutadans de Castelldefels van votar a favor de la independència, el moviment ha augmentat substancialment al nostre municipi.
El referent immediat d’aquest canvi en el procés d’autogovern i d’auto-organització són les consultes pel dret a decidir celebrades a molts municipis del país (2009). El context de Castelldefels en aquell moment no va permetre fer consultes a la nostra ciutat. No obstant això, l’1 d’Octubre de 2017,en el nostre municipi es va celebrar el Referèndum d’autodeterminació amb un resultat aclaparador: vam votar 12.325 persones de les quals el 83,29% van votar sí (10.140).
Així, fidels als resultats que determinen la voluntat d’una part molt important dels ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat de ser independents, hem de garantir, de forma lleial, el mandat de l’1 d’octubre al nostre municipi. Només el poble, salva el poble.

Propostes

1. Defensar la via unilateral per assolir la independència.

1.1. Presentar propostes al Ple Municipal destinades a assolir els objectius de la independència.

1.2. Fomentar les aliances amb altres municipis del Baix Llobregat per tal d’assolir la independència des dels consistoris.

1.3. Treballar de forma incansable per fer fora de les nostres institucions locals i supramunicipals el 155.

1.4. Implementar el mandat de l’1 d’Octubre al nostre municipi.

2. Revertir les contractacions públiques empreses que s’han significat contràries a l’exercici de la democràcia i el dret a l’autodeterminació, prioritzant la contractació a empreses que li han donat suport d’acord amb la llei de contractació pública, i promocionar-les mitjançant Fires de Consum Responsable.

2.1. Promoure una auditoria per saber quines empreses proveïdores acompleixen els criteris establerts per la llei de contractació pública i quantes són catalanes.

3. Impulsar la regeneració democràtica des de l’Ajuntament.

3.1. Fomentar la unitat estratègica dels partits independentistes. Vam néixer per a recuperar la unitat de l’espai sobiranista.

3.2. Fer una política municipal independent, la millor eina per l’alliberament nacional.

3.3. Treballar els punts de cada ple municipal en assemblea que fiscalitzarà l’acompliment del programa durant els 4 anys.

4. Donar suport a totes les iniciatives municipals que ens apropin a assolir la independència.

4.1. Evitar caure en les dinàmiques partitocràtiques de les forces polítiques convencionals. No serem un xec en blanc encara que formen part del govern municipal. Les decisions es debatran i es consensuaran en assemblea.

5. Adquirir el compromís amb els ciutadans i ciutadanes, garantim la transparència en tot el mandat i a treballar amb honestedat.

5.1. Fer públics els acords que es facin en cas de pactar amb l’equip de govern municipal.

5.2. Ser fidels al contracte que signem amb la ciutadania a través del nostre programa electoral.

6. Promoure la unitat independentista i treballarem per fer efectiva la República.

6.1. Fomentar el pacte amb altres partits sobiranistes i a concórrer amb ells a altres comicis, sempre d’acord amb un procés obert de primàries i llistes obertes.

7. Exercir la sobirania fiscal liquidant els impostos a l’Agència Tributària Catalana.

8. Promoure xarxes de comunicació lliures i independents i de connexió a Internet.

9. Apoderar tots els ciutadans i ciutadanes del municipi, com a actors decisius de l’acció present i futura del nostre país.

10. Identificar les infraestructures i els punts estratègics del nostre municipi per a un efectiu control del territori i desenvolupar un pla efectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CA
ES CA