Menú Tancar

Descarrega el PDF del Programa

Participació i procés d’elaboració i votació

El programa participatiu és el resultat de la feina col·lectiva realitzada per part dels electors inscrits a Primàries Catalunya, i és una de les expressions més importants de la Democràcia Participativa i senyal d’identitat de Castelldefels per la República – Primàries Catalunya.

El procés d’elaboració del programa de Castelldefels per la República – Primàries Catalunya s’ha realitzat en dues fases: una primera fase de debats i recollida de propostes, i una segona fase de votació de les propostes.

En els debats, les persones assistents han expressat la seva opinió sobre les mancances del municipi, els problemes detectats i, el que és més important, les propostes de resolució.

La votació dels punts del programa va tenir lloc el passat dia 10 de maig de 2019, per part de tots els electors que van voler participar, i ha servit per validar i prioritzar les propostes.

Blocs del Programa

Blocs Transversals

Considerem que les qüestions relacionades amb la Dona, la Igualtat, la Joventut i les Persones Nouvingudes requereixen propostes específiques en molts àmbits de la política. Totes les propostes relacionades amb aquests temes s’han recollit en cadascun dels 12 blocs anteriors, i ,per a que sigui més senzill identificar-les totes, hem creat un bloc específic que les agrupa i al qual podeu accedir a través de qualsevol de les imatges següents:

CA
ES CA