Menú Cerrar

Catalanes y catalanas leales al mandato del 1 de octubre

Diumenge 5 de Maig vam presentar la nostra candidatura a la ciutadania de Castelldefels. A l’acte que es va celebrar a la Plaça de les Palmeres del Passeig Marítim, Sílvia Soler, la nostra cap de llista, va presentar els homes i les dones, els joves i els grans, que formen part d’aquesta candidatura. Aquestes van ser les seves paraules.


Sílvia Soler, 5 de Mayo a las 18:30

Bona tarda a tots i a totes,

I gràcies per dedicar una estona del vostre temps per ser avui aquí amb nosaltres i donar-nos suport.

Avui, Castelldefels per la república, presentem la nostra candidatura.

Com a cap de llista, us presentaré a tots els candidats i totes les candidates que s’han compromès amb la nostra llista. La llista de l’ 1 d’octubre.

Busco entre totes les cadires, una persona que estimo i estimaré fins a l’eternitat que avui no em pot acompanyar.  El meu pare. Ell és i serà el meu referent a la vida: un home bo, generós, honest, amic dels seus amics, optimista fins al moll de l’os. Trobo a faltar també, el meu referent polític, en Jordi Miralles, un home del poble que sempre va treballar pels drets i les llibertats de les persones.

Castelldefels per la república és una aposta segura per la regeneració política, la transparència continuada i el talent dels candidats i de les candidates al servei de les persones. Llistes obertes on tothom té les mateixes oportunitats i un rebuig total a la partitocràcia dels partits. A Castelldefels per la república només ens devem als electors de la nostra assemblea.

Som com tu, catalans i catalanes lleials al mandat de l’1 d’octubre. Dones i homes valents que hem fet un pas endavant per transformar la manera de fer política i rendir comptes amb els nostres electors des del primer moment.

Volem acompanyar a Castelldefels en el camí cap a la independència. I és per això que ens posem al vostre servei. Som uns instruments al servei del país.

L’elecció dels candidats i les candidates, on molts de vosaltres vau participar, va ser un  procés obert i transparent. Vosaltres vau constituir l’ordre de les vuit primeres persones de la llista. La resta de candidats i candidates van ser escollits per sorteig en una assemblea d’electors.

Estem enllestint l’esborrany de programa que s’ha treballat de forma col·laborativa, escoltant una part important de les entitats, associacions, AMPA i professionals que han aportat coneixement i propostes concretes.

Ben aviat, votarem els punts definitius en assemblea i el posarem a disposició dels ciutadans i de les ciutadanes de Castelldefels perquè puguin valorar les nostres propostes a les eleccions municipals.

Un dels trets més innovadors de la nostra candidatura és que, al llarg de tota la legislatura, l’assemblea d’electors fiscalitzarà totes les decisions que es prenguin respecte a la nostra posició a l’Ajuntament i rendirà comptes de tots els punts del programa que posarem a la seva consideració.

Com diu el meu nebot, l’Arnau, jo això d’avui no ho havia fet mai. Ni he estat cap de llista, ni he presentat mai una candidatura. No som aquí per fer un repàs de tots els currículums dels candidats i de les candidates. Una de les característiques principals de Castelldefels per la República és el seu capital humà.

Avui doncs, us faré una petita fotografia de les persones que formen part de la nostra llista, una candidatura del poble pel poble.

Qui és el Màxim costa?

No té mai un no per resposta. Transparent com l’aigua de Formentera. Compromès i fidel.

La Carolina Frías és el futur de Castelldefels per la República. Una dona valenta i responsable. Amb un mapa intel·lectual i emocional excel·lent.

Qui és la Mònica Cobos?

 Feminista, lluitadora, temperamental i impacient. El motor que ens ajuda a no relaxar-nos mai.

El Gadriel Vila, un jove trans, compromès amb les lluites de gènere. Amb la Carol i altres joves, garanteixen el futur de Castelldefels.

Qui és el Robert Cavaller? Un castelldefelenc de tota la vida, radicalment democràtic

L’Edmon Blasco és el pare del grup. Quatre fills. Responsable amb la família, de valència, països catalans. Optimista i republicà.

Qui és la Sabina Palés?

D’origen alemany, és la dona més sostenible i xerraire que conec. Un cor tan gran com la seva voluntat.

El Jose Manuel Navarro, no ens enganyem, és el Txema. Un tros de pa, el nostre crac a les xarxes. L’home amb més recursos que conec.

Qui és la Bruguers Sanou?

Una caixa de sorpreses, el nostre ull de falcó. Ha deixat anar tot el seu coneixement a Castelldefels per la República.

La Maria Edicta Bao, una altra dona a la nostra llista. Vital, activa i compromesa. Benvinguda!

Qui és la Montserrat Roca?

Un cor gran, una voluntat de ferro. Creix i s’afiança a mida que Castelldefels per la República es va fent gran.

El Manel Ramos, un home sincer, amb empenta i compromès. Benvingut, Manel!

Qui és l’Albert Vilà?  

La veu crítica, el constructor de realitats contraposades. Fidel a la llibertat i al país. Sense ell, aquest equip estaria coix.

La Núria Llorca, les dones són el principal actiu d’aquesta renovació. Benvinguda Núria!

Qui és el Vicenç España?

El pensador, el confident, el que sempre té un somriure sincer per esborrar-te una mala estona. Recondueix i recol·loca amb una empatia natural el pensament i les persones.

El José Ramón Peiró, jubilat de la feina però no de la vida, el coneixement i la ciència al servei del poble.

Qui és l’Alba Boixadera? Una dona incansable, que estima la vida per damunt de tot. Republicana de soca-rel. Una amiga que s’endolceix a poc a poc.

La Natàlia Cantero és la frescor, l’expertesa a l’administració. Una dona de cap a peus. Mare, parella, amiga.

Qui ésel Carles Costa? Un dels germans del màxim. Activista, emocional i energètic

L’Oriol Sala el conec des que era petit. Un apassionat per la cuina. Ens ajudarà a cuinar el futur polític de Castelldefels per la república? Segur que sí.

Qui és la Laura Marches? Una dona que aporta expertesa a l’equip, èticament compromesa i una incasable lluitadora per la República.

L’Oriol Barberà és un home acostumat a remar contra corrent, apassionat per la muntanya i el senderisme. Té una gran capacitat de síntesi i de treball. Una veu a tenir en compte, sempre.

Qui és l’Aurèlia Martínez? Una apassionada per la cultura popular, bastonera. I una àvia com la que tots voldríem tenir. Alegre i amb un somriure sempre a punt.

El Joan Torné és una de les persones més compromeses amb el municipi: esport, gent gran i aules sèniors de la UPC. Quan li vaig dir que per sorteig tancava la llista, em va dir que hauria triat aquest lloc. Generós.

Qui és Lluis Belmonte? Al costat d’un gran home, sempre hi ha una gran dona. Parella de la Ivana.  Professional, generós i compromès. Ho ha demostrat.

La Montserrat Rufas, castellera, dolça com la mel, compromesa i lluitadora. Sempre té un sí per la República i les persones.

Qui és la Isabel Sambruno? El cor i el cap equilibrats. Una gran dona.

El Franciso Frías és molt i molt generós i a Castelldefels per la república ho hem pogut comprovar. Resolutiu i resilient, dues qualitats imprescindibles per assolir la independència.

Qui és el José Ramón Árias? Un home sempre pendent dels problemes del poble, no li importa el color d’una formació política. L’importen les persones.

Qui és la Núria Sadurní? Pólvora, resolutiva i esportista. Una dona amb molt de fons per arribar a la República.

El Roger Aguiló és de les últimes incorporacions a Castelldefels per la República. Amb la Carol i el Gadriel són el futur i la continuïtat de la regeneració política a Castelldefels. Porta a la sang, una política fresca i necessària en aquests moments.

Qui és el Frank Sierra?

El nostre fotògraf. Compromís i sinceritat. Una ànima noble nascuda a Sud-àfrica.

La Teresa Parés és una dona sense por, sempre disposada a arribar al consens. Amb empenta i valentia.

Qui és el Manuel Belmonte? Un home divertit, un lluitador incansable pels drets dels treballadors del món del taxi.

No vull deixar de donar les gràcies a les persones que formen part de l’equip de Primàries: Andreu Benito, Jordi Bover, Mònica Bobé, Kike, Manel camps, Sílvia Sentelles, Pere Picó, Ivana Morán, Xènia. Sou la lletra gran d’aquesta llista encara que no hi figureu.

La independència la farem nosaltres, malgrat ens volen silenciats i apartats.

La independència la farem nosaltres defensant la llengua catalana.

La independència la farem nosaltres desvetllant els conflictes i apostant per la transparència continuada.

Liderarem una renovació política als ajuntaments del país.

La independència la farem nosaltres, una generació nova de polítics que no tenim por.

Defensarem els nostres vots davant dels partits processistes com vam defensar les urnes.

Tenim dret a ser lliures, tenim dret a ser independents.

Perquè la independència la farem nosaltres, aquells que vam néixer l’1 d’octubre de 2017.

Visca la terra!

1 Comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ES
CA ES