Menú Tancar

La nostra candidatura

El passat 17 d’abril de 2019 Castelldefels per la República – Primàries Catalunya va formalitzar, davant la Junta Electoral, la seva candidatura a les Eleccions Municipals 2019 per la ciutat de Castelldefels. A continuació us presentem a les persones que ens representaran, i al final d’aquesta pàgina trobareu informació detallada del procés participatiu i obert a tothom que ha permès configurar aquesta llista.

1 – Sílvia Soler Vilagran

2 – Màxim Costa i Balañà

3 – Carolina Paola Frías del Pino

4 – Mònica Cobos Álvarez

5 – Gadriel Vila Moreno

6 – Robert Cavaller Delsing

7 – Edmon Jesús Blasco Rovira

8 – Sabina Palés Bartels

9 – Txema Navarro Estrada

10 – M.Bruguers Sanou Campanyà

11 – María Edicta Bao López

12 – Montserrat Roca Comas

13 – Manuel Ramos Ramos

14 – Albert Vilà Gutiérrez

15 – Núria Llorca Altirriba

16 – Vicenç España Borrero

17 – José Ramón Peiró Sanrosendo

18 – Alba Boixadera Carchán

19 – Natàlia Cantero Caldito

20 – Carles Costa i Balañà

21 – Oriol Sala Sentelles

22 – Laura Marches Lecha

23 – Oriol Barberà Garre

24 – Aurelia Martínez Bastos

25 – Joan Torné Ahicart

Suplents

1 – Luis Belmonte Ramon

2 – Montserrat Rufas Bou

3 – Isabel Sambruno Blázquez

4 – Francisco Frías Casademunt

5 – José Ramón Árias Valdivia

6 – Núria Sadurní i Montell

7 – Roger Aguiló Mayol

8 – Frank Joan Sierra Rubia

9 – Maria Teresa Parés Aubeso

10 – Manuel Belmonte Ramon


Detall del procés de creació de la nostra candidatura

Aquesta candidatura no ha estat creada al despatx de cap partit polític, ni s’han escollit a dit a les persones que anaven a la llista ni a quina posició hi anaven. Aquesta llista de representants ha estat creada de manera oberta i amb la participació de totes les persones de Castelldefels que així ho han volgut, en un procediment que ha tingut dues fases.

A la primera fase, es va obrir un període perquè tothom que volgués es pogués presentar com a candidata per formar part a la llista (es van presentar 9 persones), i el 23 de febrer, totes les persones de Castelldefels inscrites a Primàries Catalunya com a electores, van poder votar quines de les persones que es presentaven tenien el seu suport. D’aquesta manera es van escollir les primeres 8 persones de la llista, donat que una candidata finalment es va retirar. A continuació trobareu proclamació per part del Comitè Electoral del resultat d’aquestes primàries.


La llei electoral obliga que les candidatures a les eleccions municipals han d’incorporar tantes persones com a llocs de regidor té l’ajuntament, que al cas de Castelldefels és de 25, i entre 0 i 10 suplents. Això vol dir que per poder presentar la candidatura ens calia un mínim de 17 i un màxim de 27 persones addicionals a les 8 escollides per primàries. De nou es va obrir un període perquè qui volgués ajudar a complementar la candidatura es pogués presentar, i entre totes les persones que voluntàriament es van presentar, a l’Assemblea d’Electors realitzada el dissabte 07 d’abril es va realitzar un sorteig per decidir l’ordre d’aparició a la llista.

CA
ES CA