Menú Tancar

Butlletí informatiu de la candidatura municipal de Castelldefels per la República | Primàries Catalunya | núm. 0 23/04/2019

Butlletí-informatiu-de-la-candidatura-municipal-de-Castelldefels-per-la-República-Primàries-Catalunya-núm.-0-23-04-2019

5 Comentaris

 1. eulàlia

  Qué penseu de la nova bombolla inmobiliaria arrassant boscos . Perdre natura. Que estiguin en primer lloc per rebre prestaccions persones q acaben d’ arribar i no la gent del poble .

  • Vicenç

   Cal buscar un equilibri entre evolució en serveis i béns per als ciutadans (més habitatge, equipaments esportius, sanitaris, municipals, …) i conservació de l’espai natural. Molts de nosaltres pensem que, per exemple, la construcció entorn del Castell sembla un error que es va cometre fa molt de temps amb un pla d’urbanisme que no garantia la conservació d’aquest espai, i que paguem ara. Respecte de la prioritat a les ajudes a nou vinguts, penso que hi ha una mica de desinformació sobre aquest tema. No em consta que ser nou vingut, estranger o migrant sigui una condició que doni més punts per rebre ajuda. El que sí que em consta és que hi ha moltes notícies, i alguns partits polítics, que transmeten aquest missatge fals i malintencionat per a que gent com tu i com jo caiguem en el parany que la culpa dels nostres problemes la tenen els de fora.

  • SABINA

   Bon dia Eulàlia, estic d’acord amb els altres comentaris. Castelldefels és un municipi que ha de gestionar molt bé els seus espais, donat que no podem creixer més. I cal preservar els espais verds que tenim, perquè són el nostre tresor, el nostre Capital Natural, així com augmentar-lo amb nous espais verds, aprofitant la via pública i els edificis. Nosaltres tenim bones propostes al respecte.
   Pel que fa a nou vinguts, hi ha informació que està difonent l’Ajuntament per desmentir que tinguin prioritats. Si pogués afegir un document a aquest comentari, te l’enviaria, però aquí no hi ha la opció. Pots apropar-te a l’Ajuntament i agafar-lo. Gràcies per interessar-te

 2. Màxim Costa

  Bon dia Eulàlia, Castelldefels es una de les poblacions amb menys espais verds fora del Parc Natural de Garraf, des del meu punt de vista, ens hem de comprometre a no augmentar els metres quadrats construïts a Castelldefels.
  Modificar el PGM per tal d’evitar en el futur noves construccions en els pocs espais verds de Castelldefels que actualment son susceptibles de construcció.
  Si entrem a l’ajuntament, sol•licitarem tota la documentació del projecte del Turó del Castell, per tal de facilitar el coneixement públic de totes les accions i actuacions realitzades pel govern municipal fins al moment, i si s’escau, denunciar el projecte especulatiu. Si es possible, cal Aturar el projecte d’acord amb les actuacions realitzades per la Plataforma Salvem el Castell.
  Salutacions,

  Màxim

 3. Silvia Soler

  Els nouvinguts, Eulàlia, no tenen ajudes per part de l’ajuntament. se’ls hi ofereixen els serveis bàsics que tenim tots : targeta sanitària, escolarització en el municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CA
ES CA